Flere bedrifter søker en effektiv og enkel samarbeidspartner for rådgivning og bistand innen Microsoft Business Intelligence, Power Platform og Data Platform tjenester. Gjennom vårt Operations & Support team bistår vi bedriftens brukere til å utvikle og forvalte innovative løsninger og business applikasjoner. Samtidig som vi gir support og strategisk rådgivning som er med på å øke kompetansenog leveranser.

Operations & Support er en remote-tjeneste som tilbyr bedrifter effektiv support og konsulentbistand. Gjennom denne tjenesten tilbyr vi strategisk rådgivning som er med på å heve bedrifters kompetanse.

  • Tilgang til support fortløpende

  • Dedikert rådgivning og bistand tilpasset dine behov

  • Tjenestene er remote og kostnadseffektiv

  • Godt alternativ til å dedikere interne ressurser

“«Målet med tjenesten er å gi bedriftsansatte tilgang til løpende support, dedikert rådgivning og bistand tilpasset bedriftens behov. Tjenesten er remote og kostnadseffektiv som vil gi din bedrift flere fordeler»”

Les mer om Operations & Support

Leave a Reply