Microsofts nestegenerasjons datavarehus Azure Synapse Analytics, er selskapers svar på håndtering av store datastrømmer – ustrukturerte og strukturerte data. Azure Synapse gir en fantastisk oversikt over dine data på tvers av datavarehus og big data-analysesystemer. Med Azure Synapse forenkles ikke bare den sømløse foreningen av datavarehus og big data i virksomhets analyseplattform, men bryter også siloer som finnes i dag på grunn av team, data og ferdigheter.

Azure Synapse i kombinasjon med Power BI åpner spennende nye muligheter for å bygge bro mellom enorme mengder strukturerte eller ustrukturerte data og handlekraftig innblikk i dine data. Du kan opprette nye rapporter eller forbruke dine eksisterende Power BI-datasett og rapporter, alt innenfor Synapse ved ganske enkelt å koble Power BI- og Synapse-arbeidsområdene sammen. Vi tilbyr nå kurset Analytics in a Day hvor du lærer deg alt du trenger å vite om analyseplattformen Azure Synapse og hvordan du kan enkelt kan bruke plattformen med Power BI.

Analytics in a Day er en heldags workshop som tar for seg alt du trenger å vite om analyseplattformen Azure Synapse og dens samhandling med Power BI. Analytics in a Day er en workshop som dekker alt fra datainntak til Business Intelligence. Under workshopen vil du få en bedre forståelse av hvordan du kan effektivisere skyanalysen ved å bygge et skalerbart og moderne datavarehus med Azure Synapse, Azure Databricks og Power BI. Analytics in a Day er en hands-on workshop som hjelper deg med å akselerere din sky-reise mot et moderne datavarehus som styrker din bedrift for fremtiden. I workshopen viser vi deg hvordan du oppretter «analytics pipelines» som går fra datainntak til innsikt ved hjelp av Power BI. Azure Synapse sammen med Power BI gir brukere den fleksibiliteten og ytelsen de trenger for å gjøre moderne og effektiv analyse. Etter endt workshop, vil du sitte igjen med oversikt over hvilke muligheter som finnes og kompetanse som må til for å komme i gang med Azure Synapse.

“Azure Synapse Analytics er en grenseløs analysetjeneste som kombinerer dataintegrasjon, lagring av virksomhetsdata og stordataanalyse.”

Les mer om Azure Synapse

Ta kontakt med oss i Ingraphic for en demo eller Proof of concept  implementering av Azure Synapse.

Leave a Reply