Etter oppstarten vår i 2016 har det gått strålende, og nå har vi havnet på listen over gasellebedrifter for 2021: rasktvoksende, lønnsomme norske bedrifter.

- Med tanke på at selskapet ble etablert i 2016, kan vi være meget stolte av det arbeidet vi har lagt ned og konstatere at Ingraphic har hatt en solid start som selskap. Nå er vi spent på det som venter i 2022 og ser frem til å kjøre på med å fremme teknologi, kompetanse, og smarte tjenester for ytterligere vekst, sier Fredrik Knalstad, daglig leder.

Satser fremover

De siste årene har vært spennende og effektive for Ingraphic som nå teller 15 ansatte.

– Selv om det har vært harde tider med Covid-19 de siste årene har vi klart å holde oss til strategien. Vi er heldige å ha så dyktige medarbeidere i Ingraphic, samtidig har vi gode relasjoner til våre kunder og partnere.

Harde krav

Det er avisen Dagens Næringsliv som i Oktober 2021 står bak vurderingen og kåringen av gasellebedriftene. Kåringen er en årlig begivenhet, og ble første gang delt ut i 2003. Ifølge DN er gasellene Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

En gaselle må blant annet ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger.

Kriterier for gasellebedrifter:

  • Levert godkjente regnskaper

  • Minst doblet omsetningen over fire år

  • Omsetning på over en million kroner første år

  • Positivt samlet driftsresultat

  • Unngått negativ vekst

  • Være aksjeselskap

Ønsker du å vite mer om Ingraphic?