I dag hadde vi i gleden av å åpne nye Ingraphic hub i Nedre Storgate 22 Drammen.  Første lokasjonen ut i Ingraphic’s nye hub konsept.

Sterk vekst og mange muligheter

De siste årene har vært spennende og effektive for Ingraphic som nå teller over 20 ansatte og er i stor vekst. Gjennom å ha huber nærmere der folk bor gir det mange nye muligheter til å kunne variere arbeidslokasjon.  Nye lokasjon i Drammen skal bidra til å  bygge opp en avdeling som kan jobbe sammen med andre lokasjoner i mer hybride team.

– Med det nye kontoret på plass i Drammen er jo målet å knytte til oss spennende ressurser som kan bidra sammen i de leveransene Ingraphic leverer i dag. Samtidig ønsker vi å jobbe tettere med eksisterende og nye kunder i og rundt Drammen.

«Drammen er en lokasjon som vi har tenkt på en stund, mange dyktige ressurser, spennende partnere og stort potensiale for god vekst. Det gror godt i Drammen i disse dager, det ønsker vi å være med på» sier Fredrik Knalstad Daglig Leder

Satsning på teknologiutvikling

Ingraphic er en teknologibedrift som leverer smarte applikasjoner, dataplattform og visualiseringsløsninger til våre kunder og partnere. Nå ønsker vi å fortsette denne satsningen i drammensregionen, ved å opprette hub midt i sentrum av byen.

– Vi har i dag behov flere nye ansatte innen data plattform, business Intelligence, analyse og utvikling. Samtidig ønsker vi å ha på plass støtte ressurser innen marked og salg som kjenner markedet i og rundt Drammen godt.

«Vi trenger nye ansatte i alle team, så her er det bare å følge med på det som blir lagt ut. Samtidig så er det bare å ta kontakt » Sier Magnus Knalstad – Team Lead Development & Integration

Ønsker du å bli endel av vår nye satsning i drammen?
Ta gjerne kontakt med oss eller følg med på nye stillinger på  https://ingraphic.no/karriere/

Ønsker du å vite mer om Ingraphic?