For tredje året på rad!

Å bli kåret som en gasellebedrift av Dagens Næringsliv (DN) er en prestisjefylt anerkjennelse og feirer bedrifter som har oppnådd eksepsjonell vekst og suksess i norsk næringsliv. Kåringen av Ingraphic AS som DNs gasellebedrift for 2023 er ikke bare en anerkjennelse av suksess, men også en feiring av Ingraphics innsats og engasjement for å oppnå bemerkelsesverdig vekst. Vi er stolte over å være en gasellebedrift for tredje gang.

For tredje året på rad!

Å bli kåret som en gasellebedrift av Dagens Næringsliv (DN) er en prestisjefylt anerkjennelse og feirer bedrifter som har oppnådd eksepsjonell vekst og suksess i norsk næringsliv. Kåringen av Ingraphic AS som DNs gasellebedrift for 2023 er ikke bare en anerkjennelse av suksess, men også en feiring av Ingraphics innsats og engasjement for å oppnå bemerkelsesverdig vekst. Vi er stolte over å være en gasellebedrift for tredje gang.

Satser fremover

De siste årene har vært spennende for Ingraphic som nå er over 20 ansatte. Vi er heldige å ha dyktige medarbeidere i Ingraphic, samtidig har vi gode relasjoner til våre kunder og partnere. Vi satser videre på å utvikle nye teknologiområder, og ser nå mange nye muligheter for å åpne flere lokasjoner.

" Vi jobber kontinuerlig med å styrke våre leveranser som bidrar til god organisk vekst. Det er tøffe tider for mange i disse dager, og man må jobbe med hvordan markedet ser ut fremover. Vi er veldig positive til fremtiden og spesielt alt som skjer innen teknologi og mulighetene for selskap til å få bedre innsikt og effektivisere ".

" Med tanke på at selskapet ble etablert i 2016, kan vi være meget stolte av det arbeidet vi har lagt ned og konstatere at Ingraphic har hatt en solid start som selskap. Nå er vi spent på det som venter, og ser frem til å fortsette å fremme teknologi, kompetanse, og smarte tjenester for ytterligere vekst. "

- Fredrik Knalstad, daglig leder

Satser fremover

” Vi jobber kontinuerlig med å styrke våre leveranser som bidrar til god organisk vekst. Det er tøffe tider for mange i disse dager, og man må jobbe med hvordan markedet ser ut fremover. Vi er veldig positive til fremtiden og spesielt alt som skjer innen teknologi og mulighetene for selskap til å få bedre innsikt og effektivisere “.

De siste årene har vært spennende for Ingraphic som nå er over 20 ansatte. Vi er heldige å ha dyktige medarbeidere i Ingraphic, samtidig har vi gode relasjoner til våre kunder og partnere. Vi satser videre på å utvikle nye teknologiområder, og ser nå mange nye muligheter for å åpne flere lokasjoner.

” Med tanke på at selskapet ble etablert i 2016, kan vi være meget stolte av det arbeidet vi har lagt ned og konstatere at Ingraphic har hatt en solid start som selskap. Nå er vi spent på det som venter, og ser frem til å fortsette å fremme teknologi, kompetanse, og smarte tjenester for ytterligere vekst. “

Fredrik Knalstad, daglig leder

Kriterier for Gasellebedrifter

Det er avisen Dagens Næringsliv som kårer gasellebedriftene. Kåringen skjer hvert år, og ble delt ut for første gang i 2003. I følge DN er gasellene Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

Kriterier for Gasellebedrifter

Det er avisen Dagens Næringsliv som kårer gasellebedriftene. Kåringen skjer hvert år, og ble delt ut for første gang i 2003. I følge DN er gasellene Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

Levert godkjente regnskap

Positivt samlet driftsresultat

Minst doblet omsetning over fire år

Unngått fallende omsetning

Omsetning på over en million første år og fem millioner siste år

Har vært aksjeselskap

Levert godkjente regnskap

Positivt samlet driftsresultat

Minst doblet omsetning over fire år

Unngått fallende omsetning

Omsetning på over en million første år og fem millioner siste år

Har vært aksjeselskap

Ønsker du å vite mer om Ingraphic?

Ønsker du å vite mer om Ingraphic?