Power BI Dashboard in a Day

Sitter din bedrift på mye data i Excel, eller har data fra et forretningssystem som dere skulle ha slått sammen?
Med analyse- og visualiseringsverktøyet Power BI kan du gjøre om data til forretningsinnsikt, og dele rapporter og dashboards i hele organisasjonen. Koble til hundrevis av datakilder, forenkle ETL-operasjoner og kjør ad hoc-analyser. Lag visuelt vakre rapporter og dashboards, som du videre kan dele med din organisasjon både internt og eksternt. Få en unik 360-graders visning av din virksomhet med dine data.

Dashboard in a Day (DIAD) en omfattende workshop som hjelper deg å forstå og utforske Power BI som en løsning for å visualisere din bedrifts data. DIAD er et introduksjonskurs designet for å akselerere din Power BI-opplevelse med praktisk, hands-on trening. Ved å delta på DIAD tilegner du deg kunnskap vedrørende hvordan du kan koble til, importere og transformere data fra ulike kilder. Vi går gjennom Power BI steg for steg, du lærer å bygge datamodeller, lage visualiseringer og hvordan du kan dele dine endelige rapporter og dashboards. Etter endt kurs, vil man sitte igjen med en oversikt over hvilken kompetanse som må til for å kunne jobbe med rapporter og dashboards.

LAST NED PDF

Ingraphic er en sertifisert Power BI Partner, og sitter på den kunnskapen du behøver for å bedre kunne forstå din bedrifts data. DIAD har en varighet på 8 timer, vi går gjennom Power BI stegvis fra A–Å. DIAD passer for alle, og krever ingen forkunnskaper. Vi er opptatte av å gi våre kursdeltagere de beste forutsetningene for læring og oppfølging, vi setter opp workshopen etter din bedrifts ønsker, behov og kunnskapsnivå. For å kunne tilrettelegge for Dashboard in a Day best mulig, tilbyr vi både å holde workshopen i din bedrifts lokaler, samt i våre egne. I tillegg tilbyr vi også å utføre workshopen over Skype.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud: