KOMPETANSE, TEKNOLOGI  OG  ANALYSE

Samle, analyser og visualiser data
for å redusere kostnader og få verdifull innsikt

Ingraphic er en teknologibedrift som leverer smarte applikasjoner, dataplattform og visualiseringsløsninger til våre kunder og partnere. Med vårt rammeverk og kompetanse er målet vårt å hjelpe bedrifter i måten de jobber og kommuniserer med data internt og eksternt. Ved å bruke innovative løsninger bistår vi ditt selskap med å utvikle innovative løsninger og nye tjenester.

Business Intelligence med Power Platform

Samarbeid for å imøtekomme utfordringer effektivt med Microsoft Power Platform – analyser data, bygg løsninger, automatiser prosesser og lag virtuelle agenter. Koble til hundrevis av datakilder, forenkle ETL-operasjoner og kjør ad hoc-analyser. Lag visuelt vakre rapporter og dashboards, som du videre kan dele med din organisasjon både internt og eksternt. Få en unik 360-graders visning av din virksomhet med dine data.

Fremtidens tjenester med moderne Data Platform

Strukturer dine prosesser, tjenester og dataflyt ved bruk av Azure data services. Jobb med en fleksibel dataplattform som gir deg en konsistent opplevelse på alle plattformer og får prosjektene ut til markedet raskere. Ved bruk av skyens effektivitet og fleksibilitet, kan man fort få på plass løsninger som gir grunnlag for innovasjon og sikker gjenbruk av data i organisasjonen.

Moderne dataplattform for fremtiden
Utvikling av neste generasjons dataplattform for digital transformasjon, les mer om hvordan vi utvikler våre løsninger.
Les mer

Neste generasjon smarte hybride applikasjoner i Azure

Utvikle morgendagens web applikasjoner eller webservices ved å bruke det beste fra front-end og back-end utvikling. Ved bruk av Microsoft Azure services utvikler vi smarte nettapplikasjoner, optimaliserer og automatiserer forretningsprosesser. Oversett dine ønsker og behov til unike, brukervennlig nettapplikasjoner, webtjenester med avanserte integrasjoner.

Får du utnyttet potensiale som finnes i dine data?

 Vi tilbyr ende til ende tjenester for å gi best mulig utnyttelse av de forutsetningene bedriften har for å bli en mer data drevet bedrift.

Consulting & Advisory
Konsulent og rådgivningstjenester på Microsoft Power Platform og Microsoft Data Platform.

Operations & Support
Forvalting av selskapets Microsoft Power Platform og Microsoft BI løsninger. Sluttbruker support og remote bistand.

Kompetansesenter
Kunnskapsoverføring og kompetanseutvikling for forretningsbrukere gjennom kurs og workshops på Microsoft Power Platform.

Financial Insight

Behov for kompetanse innen økonomi, regnskap og finansielle løsninger kombinert med analyse og rapportering? Gjennom vår satsning på finansiell innsikt, tilbyr vi tjenester som kan gi din bedrift et forretningsfortrinn. Vårt team består av business controllere, økonomer og analytikere med fokus på å bygge bærekraftige modeller for dine behov med dine data.

Operational Insight

Sitter du på produksjonsdata som du lurer på hvordan du kan bruke til å utvikle innsikt? Vårt operational insight team bistår deg i å utvikle arkitekturer og modeller som kan gi bedre innsikt i data og skape nye forretningsmuligheter. Teamet bistår dine analytikere med å lage gode plattformer som håndterer store mengder data og gir nye muligheter for innsikt gjennom dynamiske rapporter.

IT Insight

Trenger du mer innsikt rundt hva som skjer i bedriftens IT systemer? Vi kombinerer data fra forskjellige systemer for å gi bedre innsikt. IT Insight teamet består av data plattform arkitekter med kompetanse på Enterprise Management og tilhørende støttesystemer. Spar tid og synliggjør behov gjennom dynamiske rapporter og live dashboards.

Plattform & arkitektur

Lurer du på hvilken arkitektur som passer best for din bedriftsdata? Vi har lang erfaring med design av plattform og arkitektur som tilpasser seg dagens behov, og samtidig tilrettelegger for fremtiden.

Datamodeller

Ved å bygge riktige datamodeller av dine bedriftsdata kan man skape en plattform for deling av data. Ingraphic rådgir hvilke muligheter som ligger i deling av datamodeller internt og eksternt.

Smart teknologi

Ingraphic tilbyr teknisk rådgivning vedrørende hvordan du kan drive din bedrift med den nyeste teknologien, på en smart og effektiv måte.

Insight Services

Basert på best praksis og egne erfaringer bistår vi din bedrift med hvordan du kan transformere, visualisere og få verdifull innsikt med din bedriftsdata. Vi kan samtidig finne riktig samhandlingsplattform for dine behov.

Media Services

Øk interaksjonen mellom dine rapporter og dashboards med et gjennomtenkt design og layout. Vi tilpasser layout etter bedriftens egne retningslinjer.

Cognitiv Layout

Fortell din historie med data gjennom bruk av «Story telling» med data. Vi bidrar i å tilpasse løsninger etter hvem målgruppen er og hva som budskapet i dataene.

Siste fra TheGraph..

Nyheter
May 28, 2024

Innsiktsportal for kunder og leverandører

Å dele data med kundene gjennom en innsiktsportal har flere fordeler, både for kundene og for leverandør. Her er noen av dem: • Økt kundetilfredshet: Kundene får verdifull innsikt som…
Nyheter
November 16, 2023

Utvikle applikasjoner med Windows 11 IoT Enterprise

Nyheter
November 13, 2023

Vi er gasellebedrift 2023, for tredje gang!

Å bli kåret som en gasellebedrift av Dagens Næringsliv (DN) er en prestisjefylt anerkjennelse og feirer bedrifter som har oppnådd eksepsjonell vekst og suksess i norsk næringsliv. Kåringen av Ingraphic…
Nyheter
April 18, 2023

Ny Ingraphic hub i Drammen

I dag hadde vi i gleden av å åpne nye Ingraphic hub i Nedre Storgate 22 Drammen.  Første lokasjonen ut i Ingraphic's nye hub konsept. Sterk vekst og mange muligheter…

Hvordan vi kan bidra til å øke fokuset på data og innsikt i din bedrift?

kontakt oss

+47 22 120 125

Besøk oss

Våre kontorer

Følg oss på sosiale medier