Karriere i Ingraphic

Vil du være med på å utarbeide innovative løsninger, jobbe i fellesskap, dele kunnskap og ha det moro på jobb? Hos oss er utviklingsmulighetene mange og du vil selv kunne være med på å påvirke din egen hverdag. Vi jobber med bedrifter som har ambisiøse mål og som gir oss krevende utfordringer, ingen dager er like og prosjektene våre er både store og små. Vi kan love deg mange utfordringer og en spennende hverdag.

Data Platform Developer

Har du en passion for data og hvordan man kan jobbe smartere med data, prosesser og teknologi? Til vårt nye Enterprise & Data Platform team søker vi nye smarte hoder.

Som Data Platform Developer vil du få mulighet til å jobbe med spennende moderne teknologier og forretningsområder. Vårt nye Enterprise & Data Platform team har en tydelig strategi på hvordan bedrifter kan få mer ut av sine egne data.

Se Stilling

Full Stack Developer

Er du nyutdannet med kompetanse innen programutvikling eller jobbet noen år med utvikling og ønsker å utvikle mer tyngde innfor IT?

Vi søker deg som kan bidra med utvikling og har grunnkompetanse innen utvikling og DevOps. Er dette noe for deg? Se videre her!

Se Stilling

Vi er på jakt etter morgendagens talenter!

Er du nyutdannet og på jakt etter nye spennende oppgaver? Vi har utviklet Ingraphic Common Knowledge Program som er en perfekt match for deg som ønsker å utvikle din kompetanse for fremtiden.

Les mer

Ingraphic at 600Minutes CFO 2018 (Spotlight)

I et ledd i den digitale utviklingen ser vi at det er et behov for utvikling av kompetanse og digitale verktøy for de tradisjonelle finansielle områdene i bedrifter. Vi i Ingraphic ønsker å hjelpe bedrifter med å utvikle nye løsninger som gir flere i bedriften innsikt og effektiviserer bruk av datavisualisering og samhandling med data.