Karriere i Ingraphic

Vil du være med på å utarbeide innovative løsninger, jobbe i fellesskap, dele kunnskap og ha det moro på jobb? Hos oss er utviklingsmulighetene mange og du vil selv kunne være med på å påvirke din egen hverdag. Vi jobber med bedrifter som har ambisiøse mål og som gir oss krevende utfordringer, ingen dager er like og prosjektene våre er både store og små. Vi kan love deg mange utfordringer og en spennende hverdag.

Power Platform Developer

Som Power Platform Developer vil du få mulighet til å jobbe med spennende moderne teknologier og forretningsområder. Vårt Analytics & Insight team har en tydelig strategi på hvordan bedrifter kan få mer ut av sine egne data, ved å kombinere forståelse for data, teknologi og smarte prosesser. Ved bruk av Power Platform ønsker vi å bidra til å effektivisere utviklingen av smarte konsepter raskt og effektivt sammen med våre kunder. Arbeidet vil bestå av å jobbe strategisk med utvikling av prosjekter i Power Platform og bidra til utvikling av low code standarden i Ingraphic.

Se Stilling

Full Stack Developer

I vårt Development & Integration team får du mulighet til bygge spennende løsninger for morgendagens utfordringer. Vi jobber både med applikasjonsutvikling gjennom progressive web og mobilapplikasjoner, samt utvikling av avanserte dataarkitekturer for å imøtekomme større dataintegrasjonsutfordringerOppgavene er varierte og allsidige, og du vil jobbe på tvers av fagområder med våre andre team. Vi har et høyt fokus på å jobbe med morgendagens teknologi.

 

Se Stilling

Data Engineer

Ingraphic er i vekst og søker et nytt medlem til vårt Enterprise & Data Platform team! Har du en lidenskap for data og hvordan man kan jobbe smartere med data, prosesser og teknologi? Vi ser etter deg som skal bli med på å videreutvikle vårt Enterprise & Data Platform team innenfor et forretningsområde i stor vekst, og som vil være med å skape gode kundeopplevelser og utvikle innovative løsninger.  

Se Stilling

Business Intelligence Consultant

Ingraphic søker et nytt medlem til vårt Analytics & Insight team! Har du en lidenskap for data og hvordan man kan jobbe smartere med data, prosesser og teknologi? Vi ser etter deg som skal bli med på å videreutvikle vårt Analytics & Insight team innenfor et forretningsområde i stor vekst, og som vil være med å skape gode kundeopplevelser og utvikle innovative løsninger.

Se Stilling

Vi er på jakt etter morgendagens talenter!

Er du nyutdannet og på utkikk etter nye spennende oppgaver? Da kan Ingraphic Common Knowledge Program være en perfekt match for deg. Utvikle din kompetanse for fremtiden!

Les mer

Ingraphic at 600Minutes CFO 2018 (Spotlight)

I et ledd i den digitale utviklingen ser vi at det er et behov for utvikling av kompetanse og digitale verktøy for de tradisjonelle finansielle områdene i bedrifter. Vi i Ingraphic ønsker å hjelpe bedrifter med å utvikle nye løsninger som gir flere i bedriften innsikt og effektiviserer bruk av datavisualisering og samhandling med data.