Power BI

Sitter din bedrift på mye data i Excel, eller har data fra et forretningssystem som dere skulle ha slått sammen?
Med analyse- og visualiseringsverktøyet Power BI kan du gjøre om data til forretningsinnsikt, og dele rapporter og dashboards i hele organisasjonen. Koble til hundrevis av datakilder, forenkle ETL-operasjoner og kjør ad hoc-analyser. Lag visuelt vakre rapporter og dashboards, som du videre kan dele med din organisasjon både internt og eksternt. Få en unik 360-graders visning av din virksomhet med dine data.

Dashboard in a Day

Dashboard in a Day (DIAD) er en omfattende workshop som hjelper deg å forstå og utforske Power BI som en løsning for å visualisere din bedriftsdata. DIAD er et introduksjonskurs designet for å akselerere din Power BI-opplevelse med praktisk, hands-on trening. Ved å delta på DIAD tilegner du deg kunnskap vedrørende hvordan du kan koble til, importere og transformere data fra ulike kilder. Vi går gjennom Power BI steg for steg, du lærer å bygge datamodeller, lage visualiseringer og hvordan du kan dele dine endelige rapporter og dashboards. Etter endt kurs, vil man sitte igjen med en oversikt over hvilken kompetanse som må til for å kunne jobbe med rapporter og dashboards. Kontakt oss i dag for å høre hvordan din bedrift kan komme i gang med Power BI Dashboard in a Day.

LAST NED KURSOVERSIKT

Enterprise Management

Få kontroll på alle elementene i din bedrift ved å etablere Power BI Enterprise Management 360°. Power BI er en distribuert tjeneste som krever at IT og Business Intelligence miljøer i bedriften forstår hvordan Power BI skal benyttes med selskapets egne data. Ingraphic har utviklet et rammeverk for kvalitet og sikker adopsjon for brukerne. Enterprise Management 360° sikrer at både IT og business har samme forventinger om hvem som skal levere hva.

Ta kontakt for en 2 timers workshop om hvordan din bedrift kan få kontroll på bruk av Power BI.

Power BI Embedding

Ønsker om å gjøre dine Power BI rapporter og dashboards tilgjengelige i egne applikasjoner eller sikker publisering ut på nett? Gjennom bruk av Power BI Embedded API kan dine rapporter tilpasses bedriftens egne applikasjoner og nettsider, enten du trenger en egen portal for dine rapporter eller har utviklet applikasjoner som trenger visualisering og analyse. Våre utviklere bistår deg med å finne den riktige metoden for ditt bedriftsbehov.

Power BI Showcases